Friday, May 20, 2011

Betul ke aku dapat 4 flat???


aku dapat 4 flat? betol kah?
.....................................................
Alhamdulilah. syukur kepadaNYA. Lagi sekali dapat dean list.
Tahniah! hoho. sila ucap kat diri sendiri yer~
Serius terkejut tengok result tadi. Macam terpercaya kau. Cube tgk gambar bawah tue .Sekadar berkongsi aje. Aku ingatkan aku mimpi tapi aku berada di bumi yang nyata.
Alhamdulilah. Memang syukur sangat! Betul-betul tak sangka. Ingatkan tak ok sebab aritu aku jawab final ikut suka hati aku aje. Dengan tak sempat study semua! nangess kot malam before exam tu sebab tak habis study. aku fokus siapkan thesis ( kajian rintis) tue.
Tapi aku dah usaha kan,So aku layak dapat.

Tahniah kepada kawan-kawan yang dapat result cemerlang!


6 kesan tapak kaki:

Azreen Zunairah said...

wahhh !! jelesnya..tahniah tau...

PUTERI NATASSIA said...

wow , tahniah. . :)

CIKGU WANIEY said...

tahniah kak...mmg nangis2 jawab exam....:-)

Siti NuruL Ain said...

oh jelesnya dengan kamu...

tahniah...(^_____^)..

saya tak pernah merasa dapat 4plat..hehee~~

Ainismaira said...

tahniah... sy xdpt 4 flat.. T_T

jaa64 said...

waa..tahniah1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat