Friday, April 15, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan

 

Wah!!Dah ade Universiti Blogger Malaysia.
Bukan je Universiti Pendidikan Sultan Idris je ade.Sekarang ade Universiti Blogger Malaysia!
Nak masuk jugak lah.Walaupun kini di Universiti!


Nama & nama blog
Nama di beri NUR NAJIHA BINTI MAHFUDZ. Panggil jiha je.Dalam dunia blog menggunakan nama Silent Thinker.
Nama blog Silent Thinker. Mengapa silent thinker?. Sebab aku seorang pendiam kot! pendiam la sangat kan.

Sejak Bila Mula Berblog
Sejak bila aku mula blog eh. Lupe plak dah. Kejap ye. nak g check.
Masih lagi baru. Tak terkenal lagi. Ikut sejarah yg tertulis sejak 19/8/2009.
Eh! Dah lama jugak tue.

Pandangan mengenai dunia blog darsawarsa
Dunia blog..makin femess..semakin berkembanga.setiap hari ada aje blog baru yang muncul. Kawan-kawan pun dah banyak buat blog sendiri. BEST kan ada blog! Sapa takde sila sign up sekarang!
Blog satu platform yang bagus untuk menulis kan. untuk berkongsi. Tapi ada jugak yang salah gunakan. Jadi gunakan blog dengan cara yang betul yer.
Happy blogging!~

Pandangan mengenai IPTM ( Institut pengajian tinggi maya ) ini.
Pandangan saya, Sangat bagus Okey! Sapa punya idea ni. tahniah diucapkan! KREATIF ok. Tak pernah pulak terfikir sebelum ni ade universiti yang dapat kumpulkan para blogger.
UBM dapat kumpulkan blogger-blogger yang ada. terjalinnya silaturrahim.bagus!


 



8 kesan tapak kaki:

HazHand said...

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

Bakri Hussin said...

Follow dari UBM
dah follow blog ini jom follow balik ok
jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Miss Anisah said...

datang melawat teman UBM..
selamat berkenalan...

Nuar said...

MELAwat teman UBM tapi belajar lain2 jurus silat

SyiRa SyaH!Ra said...

MEMBE UBM DTG MENYIBUK!!
salam prkenalan dr sy..

Tok ketua ~ said...

datang melawat rakan UBM yang yg tengah study kot..hehe
salam perkenalan dr sya..
no matrik 298..hehehe

Anep said...

member UBM mai membalas lawatan !! :D
selamat berkenalan

pYro said...

hype!thanx coz jnguk kte..^^
btw,nice blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat