Monday, April 11, 2011

Happy Birthday Adik Tinggi!



Happy birthday Adik Tinggi aka Fariza Fauzi!
sila klik untuk ke blog beliau!~dia blogger jugak
dia tinggi.Cantik!( maaf aku amik gambar kat Fb kau)
Adik la kononyan.Sengaja aku tulis di situ. bermanja-manja~!
Takdelah.Motif aku tulis adik di situ Sbb pagi tadi wish aku " happy birthday AKAK jiha"
 Dia sebaya aku yer. Cume dia lambat lahir sehari dengan aku. Dulu ajak kuar same-same tak nak Sebab dia nak dok lebih lama dalam perut mak dia~ Kalu tak memang sama la kite lahir yer.
Kenal dia since masuk UPSI! orang pertama yg aku kenal.
Teringat zaman Semester 1
:: Masuk dalam rumah, dalam Bilik ::
fariza dah registre dulu.ececeh.mula berkenalan.
aku kate:  Nama awak sapa? Kite Jiha.
fariza kate : kite fariza.
Okey. dah berkenalan. Macam biasa br masuk U.kemas brg yg banyak macam pindah rumah tu.
yang lawaknya masa tu kan "eh tuperware kite same"..lepas tu 
Eh! henpon kite sama lah! sambil gelak sama2~ masa tu zaman aku pakai henpon Sony K550i.
Lepas tu dok cerita-cerita!
birthday bila ek!
jiha kate : 10/4
fariza kate : 11/ 4
Eh2 sehari je beza! how sweetkan!  Korang ade? TAKDE kan!
TAPIkan kitorang tak pernah celebrate birthday same tau! SEbabnya dia Balik SP celebrete dgn BF dia masa tu.

Lagi satu nak bagitahu nama aku sama dengan adik dia. Kau ade? takde jugak kan.


apa aku merepek ni. sebenarnya buat entry sempena nak wish birthday dia je kot
Happy birthday Fariza!
semoga panjang umur, di murahkan rezeki,
May Allah bless u!
aku doakan ko berjaya walau apa pun ko buat ok!
kawin jgn lupe jemput yer!~yg pasti ko kawin dulu sbb ko dah ade BF kan.


ni la adik tinggi itu!
siyes dia tinggi tak payah pakai heel pun tau!
sila abaikan gambar kat bawah. ni masa sem 1!~gambar ni je aku jumpe dalam laptop!


ok!
Daaa.mahu tido! Esok sambung buat tesis!


1 kesan tapak kaki:

fariza fauzi said...

thanks jiha !! tacing aku bace ni Y__Y

i love u :) <3333333333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat