Monday, April 18, 2011

aku dan gajet kesayangan!



segmen oleh Hackerz~
aku dan gajet kesayangan! Aku memang saya gajet @ barang aku! Nak-nak beli dengan duit sendiri!
Meh tgk harta dunia yang aku ada!




Sony C510
Henpon kesayangan aku. boleh jadi giler sekejap kalau takde!~ sangat sayang sebab mak aku tolong bayar separuh nie. sebab masa tu takde duit. henfon yang tak berapa nak canggih. ok la boleh call mak and message ye. Dah pakai since 2009. nak tukar henpon lain tapi sayang sama C510 ini.



Camera Olympus Fe360
Camera buruk yang aku sayang!.ke mana-mana aku bawak! Belum mampu nak beli DSLR.Banyak berjasa kau tau camera ni. walaupun camera biasa tapi aku boleh shoot gambar dengan cantik lagi bergaya.Beli dengan 100% duit aku kumpul sendiri!dah guna since aku semester 1 di universiti. tahun 2008.
Laptop Acer ASPIRE 4715Z
Abah yang belikan! harus dijaga. pada awalnya merungut sebab laptop ni tak cantik. TAPI ini lah laptop paling bagus.Walaupun kau sangat berat aku tetap usung kemana-mana kan. Takde kau aku tak boleh update blog! Nangis kot bila kau sakit!~ sangat sayang! Penghibur duka lara. tanpanya asgment aku x boleh disiapkan



Samsung external Hard Disk 500 Gb
hah! ni paling latest aku beli dengan simpanan aku. penting untuk simpan data aku yang banyak tu! Gambar la palimg banyak. External aku 500GB. tak macam besar kan.



Sony MP3 walkman
terbeli setelah digoda-goda oleh adik aku!.aku bawak ke mana-mana untuk record dan dengar muzik~


7 kesan tapak kaki:

Cik Cempaka said...

kite join jugak

wahhhh..banyak nyer gadjet kesayangan awak ^^

Silent Thinker said...

@cik Cempaka~ hee..itulah gajet kesayangan sy...boleh giler kejap kalu xde

nadia natasya said...

banyakknye gadget kesayangan ;p
kte takd laptop lagi tauu -.-
tggu ayah nk beli kalau dapat masuk U
hehe. doakan kte dapat masuk U ea
jemputt laa jenguk bce blog kte :D

Anonymous said...

bnyak gajet kamu

whitelover said...

woho menarik2 :)

KatekateKite said...

heheee......

kite ade jugak Olympus, tapi tatau dh katne. =.='

sejak betri die due2 dah cam harem, tros majuk tamo pakai! huhuuu....

padahal dulu beli ngn duit loan sendirik tu rm700!

skrg 3rts lebih dh dpt kn?

gajet owh gajet, laju nyer perubahanmu.

Darion Daron said...

huhuhuh... best2 bnyak gak gadjet ko... anway ape2 pun yang wajib mesti ade lapotop dan camera....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat