Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Macam Biasa..Segmen di  Taja oleh Ben Ashaari

aku pilih gambar ini

image 

sebabnya
Rokok!
aku sangat benci dengan rokok..Alergic dengan perokok tau. 
tak suke bila ada orang merokok dekat2 dgn saya!
Merokok kan membahayakan kesihatan. Kepada perokok2 sekelian sila la berhenti merokok!
baca entry abg ben di sini okey~

Kenapa aku jadi Blogger?
Sebab aku nak jadi lah~aku tak nak jadi silent reader je.
 aku suka IT~. aku nak ada blog sendiri!satu kepuasan ada Blog sendiri.
 Aku boleh tulis aka update apa aku nak dalam tu. Blog macam diari bagi aku. aku malas nak bazir duit beli diari kat kedai tu!~ aku tulis aje. aku suka,aku sedih, aku geram pun aku luahkan kt Cik Silent Thinker itu~ hee. satu lagi mengisi masa terluang aku. Eh macam aku banyak masa terluang jerk~

Blog yang aku mesti tgk hari-hari


14 kesan tapak kaki:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji dtg dr blog hj ben.. hehe

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Hazrina Erin said...

mari berkenalan^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Hanieqha said...

nak kna geledah blog ni!!
yeah!!

Alhamdulilah, jika ada orang annoy dgengan aku!!
Kenapa Blog Mat/Minah salleh mengancam?

iekah said...

hye..
terjah blog u..
nak gegar blogger baru..=)
hepy blogging dear!

follow u =)
http://iekahridzuan.blogspot.com

Hyundai Sport said...

hai salam kenalan...semoga berjaya di alam blogger....ini.

sya pun blogger baru...asal dari sabah,kalau sudi kunjung2 lah blogger sya..and kalau le follow le..Terima kasih,

kejora said...

salam ziarah..terjah dr blog abg Ben..comel je blog ni..hehe

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Mira Amirudin said...

jemput dtg n lepak di blog saya ;)

http://miraamirudin.blogspot.com/

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat