Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG

segmen ini di taja oleh ben ashaari
DISEBALIK TABIR RUMAH EH SILAP DISEBALIK TABIR BLOG 
macam best! Jom kita sertai..




:: LATAR BELAKANG SECARA RINGKAS ::
Nama diberi Nur Najiha Binti Mahfudz. Umur saya sila teka!.jawapan betul dapat hadiah ye.
3rd year student kat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). amik kos Pendidikan Keusahawanan dan Perdagangan. Insyallah bakal seorang guru!.
saya suka kaler purple! saya suka majalah PC.
OK! ringkaskan~

:: JUMLAH FOLLOWER ::
follower setakat ini 269 orang. berapa bilangannya aku tak kisah. tak penting.
sebab aku bukan kejar bilangan follower Tapi aku berblog kerana aku suka.

:: JIKA TAKDE BLOG, AKU BUAT APA DI DUNIA MAYA ::
aku akan cari bahan untuk siapkan asgment. owh rajin sungguh kau~eww...poyos!
xde blog aku akan jadi silent reader aje. then facebook. upload gambar2 aku snap kat flick kot.


:: KEPENTINGAN BLOG ::
Tempat aku meluangkan dan menghabiskan masa! Asal aku free ke stress ke aku akan luangkan dengan Silent Thiker ini!
Blog ibarat diari aku. Boleh jadi kenangan kot. Kot2 aku hilang ingatan ke, boleh la tgk blog.
Blog juga tempat aku nak tulis apa aku suka. update cerita-cerita, gambar-gambar.
Dengan blog boleh berkongsi cerita, ilmu dan maklumat. Sharing is caring But Oversharing is careless.
Dengan blog jugak aku dapat kawan2 baru. semakin luas network ok.


:: BLOG WAJIB YANG DI SINGGAH :: 
soalan ini susah nak jawab. Banyak! termasuk blog Ben Ashaari.


siap!~

tq kerana sudi membaca


9 kesan tapak kaki:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir apisv2

noraim said...

kunjungan balas.
thanks lawat blog sy :)
happt blogging ya? hihi.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg dr blog abg ben..
terus folo kamu..support support!

stay tune wif me
more make up tips & shawl tuto at my side bar..
come & join me jom

eppy blogging sweetie =)

cik ayin said...

datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben..

salam perkenalan, moga berkekalan

bun said...

ting tong
datng spotchek dari BA
semoge berjaye


vote saye sat kat
http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

ShA + ZaM = LoVe said...

hye ..
salam dari blog abg ben...
keep bloging..
jom singgah..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Siti Noraisyah said...

Agaknye cikgu mmg suka kaler pepel ea? Sbb Siti pun suka pepel.. ^^

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat