Friday, February 18, 2011

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"


IzamirRidzwan nak buat Bloglist baru. Bloglist lama sudah dibubarkan~
Dengan ini aku cakap aku nak join jugak!
aku nak jadi salah satu bloglist dia yer!
senang aje. Syarat seperti dibawah atau klik sini

1) Buat entry bertajuk "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini..

2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. 

3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..


4) Pastekan URL entry korang tu di ruangan komen 







Mari kite review sikit blog IzamirRidwan

Blog yang simple!~blognya Santai~header simple aje.
Lebah tu comel kan.Lebah tu gerak-gerak.Ha..lagi satu dia ade Muzium Lebah! Orang lain takde! tu la keunikan blog IR. blog kaler biru...Siap ade awan-awan lagi. IR rajin mengupdate blog~ tak macam saya.lately kurang rajin.Lagi satu,saya suka penulisan beliau itu~

Ok!Done!

sapa nak join klik IzamirRidwan 





2 kesan tapak kaki:

.:|kamaryeah|:. said...

kunjungan dr bloglist IR~

salam perkenalan~

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;)

blog apisv2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat