Sunday, February 6, 2011

Bloglist Jom Bernakal


aku mahu join "Bloglist Jom Bernakal"
motif..sebab aku nak jadi nakal jugak! selame ni baik sangat aje..poyos la statement tu.
sape yg teringin nak join jugak klik sini Ok!


kekerapan mengupdate entry
hari-hari eden update.at least sekali. Kalu tak update tu maksudnya aku terlampau sibuk tahap di wataraya! biasanya paling sikit 1 entry aku post. Aku tak update tu maksudnya xde line internet lah. Line umah sewa aku sangat lah lambat.siput pun lebih laju tau. al-maklumlah aku tak pakai Broadband pun. kat rumah pakai streamx.kat Umah sewa pakai wayerles sane. 

kategori
nak dua-dua boleh tak? tak macam tamak pulak kan!
nak masuk dalam ni lah 
Budak Nakal Aktif ( girl )




1 kesan tapak kaki:

! Encik Nakal ! said...

ahaks~~~nakai dah close dah bloglist ni~~ok x paa

nakal masuk gak~~bab blog ni mmg nakal~~ahakss

~~eppy blogging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat