Thursday, January 6, 2011

::segmen: mereka kata.... ::

segmen 2011: mereka kata.
segmen pertama aku menyibukkan diri untuk join tahun 2011 nie~


klik sini untuk maklumat lanjut Ben Ashaari 

Assalamualaikum...Salam Sejahtera...Salam 1 Malaysia!~
Selamat Datang ke Silent Thinker
Selamat Datang!
Welcome!
Ahlan Wasahlan!

blog saya yang comell ( saja nak berperasaan jap)
blog saya yang kaler purple!
simple blog! saya tak pandai menulis pun.Suke2.
Saya suke tulis apa saya rasa nak tulis. Lebih kepada cerita hidup saya, apa saya buat, apa yang berlaku and so on. nak tahu sila baca beratus-ratus entry yang ada ok!
Kadang-kadang rajin share berita, hadis & so on~ Sharing is caring right!~
nway terima kasih diucapkan kepada sesiapa yang sudi membaca tulisan saya dalam ini!
terima kasih tak terhingga! Esok-esok belanje eskrem yer!!~

Terima Kasih semua!
Rajin-rajin lah datang sini yer. Sapa yang nak follow pun boleh. Tak nak pun takpe. Sapa ada Facebook & Twitter add la yer~
Selamat berkenalan!
Jom bersahabat! Sekali bersahabat, Selamanya bersahabat!







3 kesan tapak kaki:

Lulu caldina said...

rajin join segmen..
good luck...selamat maju jaya...ngee

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

Abhamz said...

salam, singgah n follow blog yg hebat dan menarik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat