Wednesday, January 12, 2011

:: Saya Pelajar UPSI ::


"Anak kandung Suluh Budiman"
l~l Saya Pelajar UPSI l~l
Saya pelajar tahun 3 di UPSI,Tg malim.
University Pendidikan Sultan Idris bukan University pertemuan suami isteri Ok!
intake julai 2008
final year tahun 2012
Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Keusahawanan & Perdagangan
Major Keusahawanan & Minor Pengurusan Perniagaan & Elektif Bahasa Mandarin

Anak Kandung Suluh Budiman! Ini lah kelas saya!
batch 2008 program keusahawanan & perdagangan.
 kami unik! Sebabnya 25 orang aje! 
Cepat kira betul tak 25 orang..jawapannye tak betul~dalam gambar hanya ada 24 orang je sebab sorang takde..dia pergi UUM exchange student for 1 sem.


l~l sesi photography semester 5 l~l

Cakap pasal pengalaman masa belajar? Huh! Macam-macam ada!~sejak sem satu lagi.
pahit...manis..masam..semua ada.
manis banyak! Pahit pun banyak kot~ 
  • Penah sekali kena duduk kat luar kelas,lecture tak bagi masuk dalam kelas sebab lambat!Masa tu Dr Abdul Rahman @ Dr Kacang~ bukan aku lambat tapi masalah bas yang lambat bergerak.nak jugak tunggu sampai bas penuh macam sardin baru gerak.
  • benda tak boleh lupe bila aku buat kajian kat umah .Nak buat  peluntur! Siap buat experimen dgn ifa fafa lagi.last2 aku rasa benda tu tak jadi!
  • ni pun benda aku sentiasa ingat sampe sekarang! Aku tak tido dalam masa lebih 24 jam! Gara-gara masa tu amik Pembangunan Perniagaan Baru!Asigment punya pasal! pagi aku nak present dgn group aku pasal perniagaan telur masin aku pitam! Pengsan!..memang betul2 sejarah dalam hidup aku.
  • Banyak lagi...esok2 aku sambung yer!~


 :: photography sem5 ::

 :: jamuan sem 5 kat tasek proton ::

:: special birthday party & jamuan kelas ::


BEST MOMENT dengan Mereka!
banyak lagi cerita sebenarnya!~


:: ni sebenarnya segmen daripada Blog pilihan Malaysia. Nk tahu sila klik link di bwah yer!



4 kesan tapak kaki:

::astonishing az:: said...

seronoknya makan2....salam ukhwah

Mat Ganu said...

salam perkenalan...mehlah jalan2 kat shah alam...hehehe

nur said...

oh dak upsi ye.. good luck BPM
ALL IN ONE
ni org kaya blog Ben datang melawat

♥ sALmiE ♥ said...

hye ... salam perkenalan...
sy blogger uthm...jom singgah site sy...
sy follow awk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat