Wednesday, January 19, 2011

:: Jual barang lagi::

aku stress sekarang! Aku xde idea nak tulis abstrak seperti yang penyelia aku nak!.
Jadi aku nak merepek sekejap. Boleh macam tue. Semester 6 ni agak berat kot. walaupun hanya 18 jam kredit.Berat memang berat~
Ok! entry yang memang merepek!
tajuk entry :Jual barang lagi tapi cite benda lain pulak.

berbalik kepada tajuk lah ye..
Sem ini aku kena jual barang@ produk lagi. Nama pun ambik Pendidikan Keusahawanan & Perdagangan kan.Biasa la tue. tak jadi luar biasa pun. Sejak Semester satu masa muka blur-blur dulu dah start kena jual barang.Huh memang banyak pengalaman dapat tau. Bercerita pasal semester ni.aku kena jual barang sempena ambik paper Pengajian Keusahawanan & Perdagangan!
Asigment 1 jual produk@ barang. Kena jual 3 jenis barang! Aku dah dapat 2 jenis barang ye.
Aku dapat Perfume yang sgt2 wangi "Hugo Women" dan baju T-Shirt UPSI 2 helai.. sila lihat entry sebelum2 ini OK!




p/s: nanti aku buat entry cite pengalaman jual brg dari semester 1-6 ye..Bila tahap kerajinan aku datangla..dan masa pun mengizinkan.Maklumla agak bz kan.






1 kesan tapak kaki:

biella93 said...

jgn tension2 . relaks okey . huu . gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat