Sunday, January 2, 2011

:: Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway ::


pendrive giveaway!!
eh2 ade orang baik  hati nak bagi pendrive lah..Best2. Sempena nak start sempena lagi sehari ni aku nak join! Sebabnya kalu aku la yang dapat Pendrive tu boleh guna untuk pelajaran.Berperasaan je macam aku yang menang~
Giveaway yang ditaja oleh Izamir Ridzwan
barang siapa yang mahu join boleh klik nama di atas untuk maklumat lanjut Oke!
syarat-syarat semua ada di situ yer.


[1]Follower? Saya dah jadi Folower beliau sejak bulan lepas kot.
[2] Entry? Saya sedang menaip! Otw yer!
[3]Poster? atas tu. Sidebar kejap ye
[4]tag 4 orang? Jap sapa yang bakal jadi mangsa kali ni?
okey sila ucap tahniah kpd:
:: Fariza fauzi ::
:: Dya ::

[5] URL? jap saya publish dulu.

DONE!
hopefully menang la kali ni!
Amin!~




4 kesan tapak kaki:

fariza fauzi said...

wahhhh tahnks jiha !!!
good luck !

Izamir Ridzwan said...

thanks join

SayaAnonymous said...

goodluck =)

:Cikgu Akim: said...

thnks kak..nanti abis mtk saya join k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat