Tuesday, January 4, 2011

:: COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011 ::


Giveaway ini ditaja oleh colorclickz
saya sangat tertarik dengan hadiah beliau nak bagi!


syarat-syarat seperti berikut [ copy n paste dr beliau ]


1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni COLORCLICKZ
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz 
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je 
(make sure dorg tahu dorg di'tag k)
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni
(jgn lupe lak, nnti CC xtau yg uollz da join..okei? =_=)
 
Okey!
saya sudah buat entry!
dah follower pun! Follower ke 165 ok~
dah like fan page facebook jugak~
jap saya tag yang bertuah~
:: Kazisha ::
jap lagi tinggalkan link bile dah publish!~


OK Siap!~



1 kesan tapak kaki:

kAziShA said...

wahh tengs yaa..ni tag ke-2 dari anda..sori ye, tak berkesempatan nak buat..nanti bila2 sy dah x busy, sy buat ok..

tengs a lot ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat