Monday, December 6, 2010

:: cuti semester aku ::

cuti semester kali ni 3 minggu aje. hoho! sebenarnya sebelum exam pun aku dah cuti.3 minggu before exam aku dah cuti.Kononnya nak study awal2.Hah! takde maknenya Ok.aku pun cuti jugak!Dah nak start exam baru aku study! Betul2 budak rajin aku ni kan!~

eh2..dah lari tajuk entry plak.berbalik kepada tajuk.
cuti semester aku
macam aku kate tadi cuti semester aku 3 minggu TP aku lebih siket kot la kan.Sebab aku habis exam 27 nov. So start tu aku dah dikira cuti kan! btol tak?
nama aje aku cuti awal, cuti lebih sikit TP cuti aku jadi sikit! Sebabnya aku dengan rela hati menjoinkan diri ke Program Baktisiswa Sekretriat Rukun Negara!
ikutkan tarikh mase aku isi nama nak join program 16-23 disember 2010.
ok lah.sekali datang meeting sabtu lepas pengarah program berkata " saya nak kamu semua dah ade kat kolej 13 disember " ..walawehh! kena datang awal pulak.dtg awal sebab aku jadi AJK jugak! AJK jemputan!..hoho! 1st time ni~~. Maknanya 13-23 disember aku tak cuti la kan.Tapi takpelah bukan selalu pun kan. Berkorban sikit!~


dengan itu automatic cuti aku tinggal seminggu je lepas balik program Baktisiswa! lepastu nak daftar sem baru pulak!~
Masuk semester 6 [ cepat betul masa berlalu..macam baru semalam aku masuk university]..poyos la kau jiha!







2 kesan tapak kaki:

AISHA SAAD said...

itu laa masa lekas sgt berlalu, tetiba dah nak byk sem!
tapi bagos laa aku pon nak habes kan belaja nih! heee.

Syafiq Rosli said...

caiyok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat