Monday, December 27, 2010

:: chantekknye jadual class aku ::





nampak tak picture atas tue? haa..tu jadual class aku untuk semester 6! Ohh..Chantekk betul kan. Banyak waktu free. Banyak la kau punya free. Memang baik bahagian Akademik UPSI kan.

aku cuti khamis, sabtu & ahad
jumaat aku ada class OK! 


Aku ada class pagi2 buta! Automaticly tak boleh tido lepas subuh~ Hey! Kan tak elok tido lepas subuh.
Aku ada class tengari2! Pukul 2. waktu aku ngantok2 kot la. 3 Hari aku ade class pukul 2. Straight 3 jam pulak tu. Sah-sah aku ngantok + bosan!
Aku ada kelas petang dekat-dekat nak maghrib! class ptg giler. Sejam je plak tue




p/s: jangan merungut lah! Bersyukur dengan apa yang ada! Setiap yang berlaku tu ada hikmahnya!~



2 kesan tapak kaki:

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* Sabak Bernam di mana? Saya org Sungai Besar

nur said...

tahniah

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
follow yang ke 171
jemputle:ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat