Sunday, December 26, 2010

:: 500 Blog!!!! ::

 I'm Back!
Dah lame aku tak join segmen Ben Ashaari. Al Maklum lah aku kan cuti berblog
seminggu kot! Eh2...lebih seminggu la.

sape nak join sila klik sini untuk maklumat lanjut Ok!
so easy tau!


OK!~Kena story tentang diri sendiri & tujuan jadi seorang Blogger

nama aku nur najiha. Just call me jiha.
Seorang Blogger.
still study di UPSI.Tahun 3. Kos Pendidikan Keusahawanan & Perdagangan.
will be a teacher one day! Insyallah.Doakan tau!
suke kaler purple!
suke IT,suke baca & kumpul majalah PC


kenapa aku jadi Blogger
Pertama aku suke! aku boleh tulis apa je aku nak tulis.
Kedua sebab BEST!.dapat banyak info.dapat ramai kawan. dapat kongsi cerita/pendapat dengan org lain.



6 kesan tapak kaki:

-hanyaaku- said...

hey3..
singgah sini dari blog BA!! =)

armie::parc::udinc said...

salam..membalas kunjungan anda :)

nohfee said...

hai2.. blas kunjungan anda. ;)

daya said...

hello ;) mai jalan2 dr blog bro Ben ;) bakal cekgu? hehe. sy pun! ;) oh, excited pulak~

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Matika said...

hai..mamat pun dh join..
salam kenal dari mamat..
nanti follow mamat aw..
tkut sdih mamat nnti..huhu

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat