Tuesday, November 23, 2010

l-l mood STUDY memang kat Library l-l


mood study tetap kat library jugak!!
arini lepak library..baru aku boleh belajar!
sem ni tak macam semester2 yg lepas...Study week muke aku langsung xde kat Library Tunku Bainun tue.ak kat umah...UPSI bagi cuti lame sgt...aku cabutla balik kampung...~

sejak sem 1 aku memang akan mulekan study week di library! bukan kaki library( yeke??...aku rajin g library lah!) tp cari mood nak study..duduk dalam library lebih bermotivasi nak belajar.Yelah.Semua yg dtg library nak blaja..takkan ko nak buat bising jiha!!~nak kena sound dgn ulat2 buku ke haa...nak try ko buat lah!
ko jugak yg malu nanti...
nak ke??
AKU TAK NAK!
jadi masuk libarary senyap! Study!



:: esok nak lepak library lagi!!!
sape nak ikut angkat tangan cepat!~






1 kesan tapak kaki:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat