Saturday, November 27, 2010

:: Kebahagiaan dalam Kedukaan ::

Kebahagiaan dalam kedukaan

sekali nengok macam tajuk lagu shahir~Kebahagiaan dalam Perpisahan..Memang pun!..aku nak pinjam sekejap tau! Mood hari ni kebahagiaan dalam kedukaan!..mesti semua tertanya-tanya..kalu tak pun buat2 la macam tertanya2..Hoho! boleh ke?..Boleh aje kalu nak..

Kebahagiaan di situ- Aku da abis Final exam utk Semester 5
&
Kedukaannye- Exam Math td susah! tak tercapai di akal aku rase!
aku tak dapat Score!Siyes aku cakap susah!
soalan punyer susah! aku tgk soalan macam tak pernah jumpe tau!~
selame ni time kelas tak penah pun muncul soalan2..
Confius aku!
mule2 berfikir " haishh..salah soalan ke?? "..aku tgk kertas soalan tu matematik perniagaan..Ha! Betollah paper Math..

betul2 sedih tau!











2 kesan tapak kaki:

yetNaza said...

smelah kite.. hurmmm, sabo je la

sdOpTeRa LiTUrA said...

sbar jiha...
doa bnyak2 ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat