Wednesday, October 20, 2010

l-l DONE!!~ tinggal satu lagi l-l



done!!
dah siap!!
asigment dah akaun dah siap
asigment memurnikan buku
lepas ni blh la aku jadi editor buku
bolah tak???tak boleh pun bolehkan jugak!!

:: ape ko merepek ni jiha?
hoho..
sy tak berminat jadi editor OK! abs buku/majalah kang kalu aku jadi editor..



now tinggal projek multimedia je belum siap
projek P&P kemahiran hidup form 1
bab elektrik
kejap2!!.. sejak bile kau tukar jadi bidang K.Hidup jiha
..tibe2 konfiusss...
actually group aku dah decide nak buat K.hidup
jadi follow aje
sbbnya 2 org drpd ahli group aku KHidup
2 org lagi pendidikan Islam
aku sorg aje budak keushawanan
2 lawan 1
off course aku kalah!! ( tak kalah pun ..dah sepakat tu OK)


now projek in progress
lg 2 mggu nak present projek tersebut
harap2 dapat siapkan cepat2
jd blh la balik kampung dengan tenang..
dah lame tak balik tau!








2 kesan tapak kaki:

ZACK ENTRY said...

kepuasan tercapai bila balik kampung dengan segala kerja telah siap..=)

silent thinker said...

ha tahu xpe..
ni tinggal projek multimedia aje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat