Wednesday, July 21, 2010

l-l 3 kali dalam mase 3 jam l-l

entri kali ni berkaitan dengan makmal E-Jurnal
kenapa title di atas tu l-l 3kali dalam masa 3 jam l-l......sape tahu?? sila angkat tangan!!~ganjaran akan di beri oleh cik iqa beary ( uppss!! gune name tanpa kebenaran dia)...

dah lame rasenya x jejak kaki ke makmal e-jurnal tuh...last pg mase sem 2...see!! betapa rajinnya ak kan...selame ni menggunakan segalanya di hujung jari..cari jurnal kt kolej je gne lappy sendiri..TP aritu tbe2 mengada2 xblh bukak la e-jurnal tu..menyebabkan ak dan P.A2 ak yang tak bertauliah tu jejak kaki kt Makmal E-jurnal..mmg trus catat rekod btol ..pg 3 kali dalam mase 3 jam!!~ penah k korg buat?..msti tak kn!!...nasib baik yg jage kaunter makmal time tu 3 org yang berbeza2..kalu tak, tak macam malu aka segan kot!...

ni sume pasal nk cari jurnal untuk EDU 3046, Pengajaran,teknologi dan penaksiran 1. paper yg paling banyak jam kredit!!~6 jam kredit !..

2 kesan tapak kaki:

HairiAks said...

Lor..Ciannya.... sampai 3 kali gi sane ek..
kalau nak tau.. seumur idup abg.. x pernah pon gi bilik tu.. Cari jurnal pon online... ngee...

silent thinker said...

huhu!!..bagus!!~
abg mmg layak dapat anugerah " pelajar tak penah jejak bilik E-Jurnal"..wakakka..

selame ni carik on9 la jugak..
mase sem 1 dlu la ade masuk pn..
ni gare2 xleh bukak kt kolej aritu lah!!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat