Sunday, June 13, 2010

l-l suratan atau kebetulan l-l



suratan ke kebetulan ni..
macam xpercaya je..
tp mmg kena percaya
dah terbukti ianya benar


finally~~
Pencarian demi pencarian

jumpe orang yg same name dan birthday dgn diriku
nama tak exactly same lah tp tetap sama bunyinya
my name~NUR NAJIHA BINTI MAHFUDZ & name dia ~ NAJIHAH BT HUSSAIN
birthday date same tahun pun same
nasib muke tak same je..( yela!!!..bukan kembar seiras)
satu dalam seribu

**ni dia "cik jiha"


penah satu mase dlu..bile ntah ( dah x ingt)
kawanku cakap dia jumpe some1 yg same tarikh n name ( yg ni mmg btol2 nme same)
e...xcaye lah...( itu yg ak ckap)
TP ternyata apa dia cakap tu btol
xde yg mustahil kt dunia ni..


beberapa hari yg lepas
dok berfacebook seharian
tibe2 je rase nk mengklik name "cik jiha"
then klik.
dok view profile
tgk birthdat date
ohh!!! same!!! ( perasaan mase ni x percaya)
jd
untuk mendapatkan kepastian,so tanya lah
yelah malu bertanya sesat jalan
setelah bertanya aka menyiasat
CONFIRM..mmg same


4 kesan tapak kaki:

نورالهدى said...

ak nk carik gak lah kembar ak...

silent thinker said...

carik lah~~he3..
go huda go!!~

Secret Drifter said...

congrats sbb sama... bukan senang tau nak cari mcm tu

silent thinker said...

secret drifter~tq2...tula pasal...penat panjat gunung,menyelam dalm laut..baru jumpe..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat