Wednesday, April 7, 2010

l-l eh....bukan...bukan..l-l



eh!!!..bukan..bukan..!!
entry kali ni...

cerita ini berlaku pada 6 April, lokasinya di Abuya..
tmpat terkenal bagi bdak2 UPSI....very the femes tempat ini..

malu ade...segan ade...kelakar pn ade..alah malu dgn ssegan tu kn same..
nk dijadikan cite ak, huda & ika pergilah ke restoran Abuya untuk tempah makanan utk Malam Pra-Graduasi BECC jumaat ni...Walaupun ak ni bukan under AJK makanan, tapi tetap eskot ika g tempah mknn..ak selaku driver die sml..

sampai je situ terus ke kaunter
Huda : Samekom...kak kami nk tempah makanan untuk majlis..
( kalu ak x silap huda bg salam...lupe lah)
Kak LOng : hari ape ye nk..duduk dulu ye...

kitorg pn mencari tempat yg sesuai,duduk...kakak tu pn datang membawa buku tempahannya....
cakap punya cakap pasal tempahan..tibe2 datang seorang pekerja kt situ bawak air...3 gelas....

jiha : bukan...bukan...kitorang x order pn...( dgn muke confius ble dia letak air kt c2 )

ika : ( dgn confident ika cakap jgak dengan gaye2 skali)..haha~~x blh bla btoll...

huda : ( dok gelak2 a.k.a tersenyum2 )

walaweh malu kot.terpaksalah cover2......kak long senyum dah nk tergelak kot tgk kitorg ni...tp ditahan jerk...kitorg ni xtahu pun sebenarnya dia bg air tok kitorg minum ...al maklumlah tak penah jd AJK makanan kn....ni 1st time kot....tu pn eskot cik Ika...

haishh!!!memang perkara yang xdapat dilupekan..buat malu jerk..nasib baik takde org nampak ( agaknye la kn)..


moral of the story~~lain kali tggu dlu.ni x suke2 hati jerk..







2 kesan tapak kaki:

HairiAks said...

ish...ish.. kot abg lah.. "KOMPOM" 1 minggu x kua bilik.. malu tu...ye lah lah.. 1st time jg AJK mkanan kan.. Then, dpt air free pulak... tp klu nk cover malu ko org byr je air yg dia bg tu..wakakakka

silent thinker said...

haha~bukan minum je free makn pn..
cik ika AJK mknn..org join sekaki jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat